Ismerkedj meg Leonid Afremov történetével!

A művészvilágban rengeteg különleges és megindító történettel lehet találkozni, amik inspirálhatnak másokat arra, hogy ők is belefogjanak az alkotásba. Ilyen Leonid Afremov pályája is, akinek nemcsak a története különleges, hanem az alkotásai is. Történetében megmutatkozik az, hogy kitartással sok mindent el lehet érni. Most itt a lehetőség, hogy Te is megismerkedj Leonid Afremov történetével és művészetével!

Leonid Afremov egy orosz-izraeli modern impresszionista művész, aki elsősorban egyedülálló technikájának köszönheti hírnevét. Az alkotáshoz késeket is használ, így a képein olyan hatást tud elérni, mintha a színek felrobbannának. Leonid Afremov képeiről azt gondolná az emberek többsége, hogy nagyon nehéz hozzájuk jutni, de valójában bárkiből válhat Leonid Afremov képtulajdonos. Műveit az interneten keresztül hirdeti és értékesíti, és más művészektől eltérően csak néhány kiállítást szokott tartani. Ahhoz, hogy ő ezt az utat választotta, a korábbi, nehéz helyzete adta az indíttatást.

Leonid Afremov az online értékesítés előtt, az 1990-es évek alatt vízfestékkel és akrillal dolgozott, de a művészi szabadságát nem élhette ki: csak azt festette meg, amit az emberek kértek tőle. Egy ilyen korlátolt helyzetet egy alkotó nehezen visel, ez az állapot pedig a művész környezetére is kihat, ezért 1994-ben Leonid Afremov fia, Dimitrij próbált segíteni az apjának úgy, hogy a nem megrendelésre készülő képeket értékesítette a környéken lakók számára. Ez a merész ötlet meghozta a sikert, többen is elkezdtek érdeklődni Leonid Afremov képei iránt, ezért tovább folytatódott az alkotások értékesítése galériák és kereskedők nélkül. Egy éven belül Leonid Afremov elegendő pénzt gyűjtött össze ahhoz, hogy megnyissa saját galériáját Ashdodban, így teljesen önállóan tud érvényesülni a művészeti területen, senkihez sem kell alkalmazkodnia, és kötöttségek nélkül alkothat.

Mint Leonid Afremov történetéből láthatod, nincs lehetetlen, hiszen manapság már a saját, egyedi látásmódjából tud megélni. Ha megérintett a története, és Te is hasonló karrierre vágysz, vagy egyszerűen csak átadnád magad a festés örömének, gyere el hozzánk, és alkossunk közösen festő tanfolyamunkon! Ha előzetesen kérdéseid lennének, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

X