Piktor Tábor Csopakon

KÉPZELD EL, hogy a Balaton partján ülsz, a nap csillog a vízen és a szelek a hajadba kaparnak. A kezedben pedig egy ecset, amivel a vászonra varázsolod a látványt, a benyomásodat, érzéseidet. Ez a Piktor Tanoda 4 napos festőtábora Csopakon!
A festőtábor nem csak azért különleges, mert a Balaton nyújtotta környezet adja az inspirációt, hanem azért is, mert egy olyan közösséget teremt, ahol a festészet szerelmesei találkozhatnak és megoszthatják egymással az élményeiket. Az esemény során lehetőség van arra, hogy a kezdők is megtanulják a festészet alapjait, miközben a tapasztaltabbak fejlesztik a technikáikat.
A festőtábor programja változatos és izgalmas. Az első napon a résztvevők megismerkednek egymással, majd rögtön nekilátnak a munkának. Az esti programok pedig garantáltan felejthetetlen élményeket nyújtanak, hiszen a közösen elfogyasztott bogrács vacsora közben a résztvevők együtt élvezhetik a balatoni nyári hangulatot.
A festőtábor szervezői minden részletre odafigyelnek, hogy a résztvevők otthonosan érezzék magukat. A szállás kényelmes, az ételek pedig finomak és változatosak. Az egész rendezvény során a táborvezető mindent megtesz azért, hogy a résztvevők a lehető legtöbbet profitálhassanak a programból.
A Piktor Tanoda balatoni festőtábora Csopakon igazi élményt nyújt mindenkinek, aki szereti a festészetet és az inspiráló környezetet. Ha szeretnél új embereket megismerni, fejleszteni a festői képességeidet, vagy csak eltölteni pár kellemes napot a Balaton partján, akkor ne habozz jelentkezni a következő, 2023 augusztus 31- szeptember 3-ig tartó festőtáborba.