Eger – alkohol ink kezdő workshop

18 900 Ft

Helyszín: Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház

Cím: 3300 Eger, Bartók Béla tér 6.

Méret: 2 db kép A4-es méretben

Anyag: tintafesték

Nehézségi szint: kezdő

Figyelem ez nem akvarell és nem műgyanta!

Ha Téged is lenyűgöz ez a könnyed, légies kép és szívesen belekóstolnál az alkohol ink technika rejtelmeibe, akkor itt a helyed!

Az alkohol ink kezdő workshopon 2 db A4-es méretű képet készítesz el sajátkezűleg, melyhez minden művészeti kelléket és eszközt (kötény, gumikesztyű stb.) biztosítunk.  Sőt most a helyszínen az egyik alkotásodat be is keretezzük térítésmentesen.
A workshopon nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség, különleges tehetség. Az élénk, vibráló tintafestékekkel csodás, légies képet készíthetsz cseppentés vagy speciális fújási technikával. Az alkohol ink kezdő workshopon megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel teheted meg a kezdeti lépéseket. A PIKTOR TANODA oktatói garantálják, hogy sikerélményben lesz részed és az esemény végén 2 db saját festményeddel büszkén térsz majd haza.

Az alkohol ink kezdő workshop kitűnő lehetőséget biztosít, hogy

  • belkóstolj a tintafestés technikájába,
  • elmerülj a színek világában,
  • megtapasztald az absztrakt képalkotás flow élményét,
  • kikapcsolódj és kiéld kreativitásodat.

 

 

 

Részösszeg:

+ hozzáadva:

Mindösszesen:

Kategória:

Leírás

Három az egyben! Hangulatod és környzeted is feldobhatod egyedi készítésű és megjelenésű alkohol ink festménnyel, miközben kikapcsolódsz és feltöltődsz.

Ha csapatépítő festést vagy szülinapi party-t esetleg lány- vagy legénybúcsút szervezel, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot (Tel: 36302590443)

FIGYELEM! Ha az eseményen mégsem tudsz részt venni és azt 48 órával korábban jelzed,  úgy nem vész el a befizetett összeg,
hanem a következő alkalommal lehetőség van felhasználni.
Amennyiben nem mondod le legkésőbb 48 órával az esemény kezdete előtt, a foglaló elvész.