Budapest – Alkohol ink KEZDŐ workshop

18 900 Ft

Helyszín: ZAM Zöld Alma Műterem

Cím: 1117 Budapest, Bercsényi utca 20.

Méret: 2 db kép A4-es méretben

Anyag: tintafesték

Nehézségi szint: kezdő

Figyelem ez nem akvarell és nem műgyanta!

Ha Téged is lenyűgöz ez a könnyed, légies kép és szívesen belekóstolnál az alkohol ink technika rejtelmeibe, akkor itt a helyed!

Az alkohol ink kezdő workshopon 2 db A4-es méretű képet készítesz el sajátkezűleg, melyhez minden művészeti kelléket és eszközt (kötény, gumikesztyű stb.) biztosítunk.  Sőt most a helyszínen az egyik alkotásodat be is keretezzük térítésmentesen.
A workshopon nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség, különleges tehetség. Az élénk, vibráló tintafestékekkel csodás, légies képet készíthetsz cseppentés vagy speciális fújási technikával. Az alkohol ink kezdő workshopon megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel teheted meg a kezdeti lépéseket. A PIKTOR TANODA oktatói garantálják, hogy sikerélményben lesz részed és az esemény végén 2 db saját festményeddel büszkén térsz majd haza.

Az alkohol ink kezdő workshop kitűnő lehetőséget biztosít, hogy

  • belkóstolj a tintafestés technikájába,
  • elmerülj a színek világában,
  • megtapasztald az absztrakt képalkotás flow élményét,
  • kikapcsolódj és kiéld kreativitásodat.

 

.

KÉRJÜK A SOR ELEJÉN BEJELÖLNI, HOGY MELYIK IDŐPONTOT VÁLASZTOD:

Részösszeg:

+ hozzáadva:

Mindösszesen:

Leírás

Három az egyben! Hangulatod és környzeted is feldobhatod egyedi készítésű és megjelenésű alkohol ink festménnyel, miközben kikapcsolódsz és feltöltődsz.

Ha egyik időpont sem megfelelő ajánljuk figyelmedbe az ALCOHOL INK videós anyagot, mely most bevezető akció keretében elérhető:
alcohol ink videós anyag

Amennyiben AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL szeretnél fizetni:
kattints ide

Ha csapatépítő festést vagy szülinapi party-t esetleg lány- vagy legénybúcsút szervezel, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot (Tel: 36302590443)

FIGYELEM! Ha az eseményen mégsem tudsz részt venni és azt 48 órával korábban jelzed,  úgy nem vész el a befizetett összeg,
hanem a következő alkalommal lehetőség van felhasználni.
Amennyiben nem mondod le legkésőbb 48 órával az esemény kezdete előtt, a foglaló elvész.