Miskolc – alkohol ink mix workshop (haladó)

16 900 Ft

Helyszín: Miskolci Magister Gimnázium

Cím: Szeles utca 71.

Méret: 2 db kép A4-es méretben

Anyag: tintafesték

Nehézségi szint: haladó (a kezdő workshopot elvégzők részére)

Figyelem ez nem akvarell és nem műgyanta!

Ha Téged is lenyűgöz ez a könnyed, légies kép és szívesen belekóstolnál az alkohol ink mix technika rejtelmeibe, akkor itt a helyed!

Az alkohol ink mix haldó workshopon 2 db A4-es méretű képet készítesz el sajátkezűleg, melyhez minden művészeti kelléket és eszközt (kötény, gumikesztyű stb.) biztosítunk.  Sőt most a helyszínen az egyik alkotásodat be is keretezzük térítésmentesen.
A workshopon nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség, különleges tehetség. Az élénk, vibráló tintafestékekkel csodás, légies képet készíthetsz mix technikával. Az alkohol ink mix haladó workshopon megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel teheted meg a kezdeti lépéseket. A PIKTOR TANODA oktatói garantálják, hogy sikerélményben lesz részed és az esemény végén 2 db saját festményeddel büszkén térsz majd haza.

Az alkohol ink mix haladó  workshop kitűnő lehetőséget biztosít, hogy

  • belkóstolj a mix tintafestés technikájába,
  • elmerülj a színek világában,
  • megtapasztald az absztrakt képalkotás flow élményét,
  • kikapcsolódj és kiéld kreativitásodat.

Részösszeg:

+ hozzáadva:

Mindösszesen:

Kategória:

Leírás

Három az egyben! Hangulatod és környzeted is feldobhatod egyedi készítésű és megjelenésű alkohol ink festménnyel, miközben kikapcsolódsz és feltöltődsz.

Ha csapatépítő festést vagy szülinapi party-t esetleg lány- vagy legénybúcsút szervezel, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot (Tel: 36302590443)

FIGYELEM! Ha az eseményen mégsem tudsz részt venni és azt 48 órával korábban jelzed,  úgy nem vész el a befizetett összeg,
hanem a következő alkalommal lehetőség van felhasználni.
Amennyiben nem mondod le legkésőbb 48 órával az esemény kezdete előtt, a foglaló elvész.