november 30, 2016

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

Piktor Tanoda

1111 Budapest, Egry József utca 15. (közvetlenül a Karinthy Frigyes út és Egry József utca kereszteződésében)
Telefon: +36 (30) 259 0443
E-mail: piktortanoda@gmail.com
Web: www.piktortanoda.hu
Facebook: Piktor Tanoda

Térkép

A Piktor Tanodáról röviden.

Célunk minél több emberrel megismertetni és megszerettetni a festést és rajzolást. Szeretnénk kreatív alkotásra, önkifejezésre ösztönözni mindenkit, mert sosem késő elkezdeni. Nem kell született tehetségnek lenni ahhoz, hogy szép képeket alkossunk.

Kitartással, türelemmel mindenki elérheti a kitűzött célját, melyhez a Piktor Tanodánk nyújtja a segítő szakértelmet, és a kötetlen szórakozva tanulás hangulatát.

A szabadidő hasznos eltöltésére biztosítunk lehetőséget, melynek nem feltétele az előképzettség, a különleges tehetség, kézügyesség, a festeni, illetve rajzolni tudás.

Sokan nem mernek, illetve nem tudják, hogy hogyan fogjanak hozzá a kreatív, alkotó tevékenységhez, mert úgy gondolják, hogy nem tudnak rajzolni, festeni, nem megfelelő a kézügyességük. Oktatóink lépésről lépésre megtanítják a gyakorlati fogásokat, elmondják a szükséges tudnivalókat annak érdekében, hogy ne csak egy elkészült (akril, olaj, akvarell) festménnyel gazdagodjanak a résztvevők, hanem a közös festés során elsajátított elméleti, gyakorlati ismeretek birtokában otthon is képesek legyenek önállóan egy festményt megfesteni.

Mindemellett a Piktor Tanodában célunk olyan közösséget létrehozni, ahol az alkotni, és tanulni vágyás a kreativitás izgalma, a festés öröme, és a sikerélmény inspiráló hangulatot biztosít a közösségi alkotáshoz a szabadidő hasznos eltöltéséhez.

A Piktor Tanodában lehetőség nyílik a festmények és egyéb művészeti alkotások kiállítására, művészkellékek és képkeretek vásárlására.

X